Інформаційні матеріали з тематики протидії торгівлі людьми

Інформаційні матеріали з тематики протидії торгівлі людьми

Протидія торгівлі людьми в умовах пандемії COVID-19Під час пандемії COVID-19 та карантинних обмежень всі зосереджуються на питаннях здоров’я. Але гострими є питання втрати роботи, доходу та обмеження можливості працевлаштування. Це пригнічує людей та змушує їх хапатися за соломинки сумнівних пропозицій заробітку. Але саме вони часто стають причиною потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та експлуатації.

Через частковий перехід державних структур на дистанційне надання послуг, постраждалим стало складніше їх отримати. Говоримо про актуальність створення можливостей для проведення діяльності і надання допомоги дистанційно та важливості поширення інформації про небезпеку торгівлі людьми. Дізнайтеся більше з відеоролику!

Встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми

Допомога та захист осіб, які постраждали від торгівлі людьми є одним із зобов’язань держави. Встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми є важливим кроком для забезпечення такої допомоги. Чи знають про неї постраждалі?

Для того, щоб почуватися впевнено, розуміти весь процес та знати свої права людина має отримати інформацію. Говоримо про важливе!

Правова допомога постраждалим від торгівлі людьми

Як ви думаєте, у кого більше можливості отримати адвоката за рахунок держави – у постраждалих від торгівлі людьми чи у ймовірного злочинця?Наразі постраждалі мають право лише на безкоштовне отримання юридичної консультації. А що ж далі?

Про те, чому важливо включити постраждалих від торгівлі людьми до категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу говоримо в ролику, який створили разом з агенцією LINZA production.