Чемпіонат України з важкої атлетики!

Спортсмени Кдюсш Тг Авангард секції з важкої атлетики в с. Нова Долина завоювали 17 медалей на чемпіонаті України з важкої атлетики серед спортсменів віком до 13-ти років, який проходив в Коломиї Івано-Франківської області.Тренер спортсменів Yuliya Paratova

??? В активі юних штангістів 10 золотих, 3 срібні і 4 бронзові медалі, з них дівчата завоювали 11 нагород (4-3-4), а хлопці – 6 (всі золоті).

➡️Про це повідомляє Відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області https://bit.ly/3ndYWuj.

?️‍♀️??У змаганнях серед дівчат чемпіонкою стала Аміна ЧЕЛАК, яка в категорії до 36 кг підняла в сумі 80 кілограмів, встановивши при цьому рекорди України в ривку та поштовху – 37 і 43 кг відповідно. В ії активі також дві золоті медалі за перемогу в окремих справах.

Бронзову медаль за сумою вправ завоювала Ірина КИРИЛЕНКО – 71 кг (32+39). У Ірини також срібло і бронза у ривку і поштовху відповідно.

В категорії до 40 кг Олександра ГОРДІЙЧУК завоювала срібну медаль в сумі і бронзову в ривку – 77 кг (37+40).

В категорії до 45 кг Олена ГОРДІЙЧУК завоювала повний комплект нагород: золото в ривку, бронзу в поштовху і срібло в сумі вправ – 81 кг (39+42).

Збірна Одеської області завоювала 3-е місце у загальному заліку змагань серед дівчат.

?️‍♀️??У змаганнях серед хлопців по три золоті медалі в своїх категоріях завоювали Володимир КИРИЛЕНКО (до 38 кг) – 95 (41+54) і Микита ВЕРБЕЦЬКИЙ (до 45 кг) – 116 кг (51+65).

Підготувала медалістів бригада тренерів у складі Юлії ПАРАТОВОЇ, Дмитра СТОРОЩУКА і Руслана САВЧЕНКА.