ПОВІДОМЛЕННЯ про публічну пропозицію (оферту) ЖКП “Драгнава” повідомляє про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДІВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованного водопостачання та централізованного водовідведення

      У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,   ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 № 690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» з урахуванням змін, внесених згідно з Постановою КМУ № 85 від 02.02.2022р., Житлово-комунальне підприємство «Драгнава»» Авангардівської селищної ради (код ЄДРПОУ 22453038) публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, а також власників (користувачів) індивідуальних (садибних) житлових будинків.

      Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті Авангардівської селищної ради https://avangard.odessa.gov.ua/ співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги, а власник (користувачів) індивідуального (садибного) житлового будинку не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (за наявності).

     Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) э вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

Плата виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання, складається  з :

–    плати за послугу, що розраховується виходячи з розміру затверджених цін/тарифів на відповідну комунальну послугу та обсягу спожитих комунальних послуг, визначеного відповідно до законодавства;

–   плати за абонентське обслуговування, яка не може перевищувати граничний розмір, визначений Кабінетом Міністрів України;

     Договір розміщено на веб-сайті Авангардівської селищної ради у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

https://avangard.od.gov.ua/wp-content/uploads/2022/06/Publichnyy-dohovir.docxПублічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Перелік адрес багатоквартирних будинків та індивідуальних (садибних) житлових будинків, які приєднуються до публічного індивідуального договору про надання послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Заява-приєднання до індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Публічний договір

Заява приєднання

Перелік будинків