Відкриття скверу Козацької слави в с. Прилиманське

До свята 14 жовтня в с. Прилиманське облаштували сквер Козацької слави.

В минулому році до Дня Козацтва, яке відзначається сьогодні був відкритий і освячений пам’ятний знак “Козацький хрест”, на згадку про доблесну пам’ять чорноморських козаків, які мають безпосереднє відношення до заснування села.

Також з нагоди Дня захисників і захисниць, Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський відзначив грамотами і подяками жителів нашої громади, волонтерів і групи громадської охорони порядку.

«Сьогодні свято всіх нас, українців, хто своєю працею і діями наближає Перемогу України. Низький уклін ветеранам війни, учасникам сьогоднішніх військових дій, мужнім бійцям ЗСУ, волонтерам, підприємцям і всім жителям Громади, хто допомагає внутрішньо переміщеним особам та просто щоденною працею підтримує Україну і наших воїнів. Вічна і світла пам‘ять заглибми Героям! Разом стоїмо на захисті України і наближаємо нашу Перемогу???» – Сергій Хрустовський

Наша сила українського духу та незламна віра допоможе подолати всі труднощі на шляху утвердження незалежної соборної держави!

Слава Україні! Слава Героям!??