чергова робоча нарада під головуванням начальника ОРДА Юрія Крука на території Авангардівської громади

Сьогодні відбулася чергова робоча нарада під головуванням начальника Одеська районна державна адміністрація Юрія Крука, профільних заступників з головами територіальних громад, правоохоронних органів, яких гостино зустрів на території Авангардівської громади її очильник Сергій Хрустовський.

✔️В ході наради заслухані доповіді про виконання поточних завдань й повноважень, обговорені проблемні питання освітньої, житлово-комунальної сфери, соціального захисту.

✔️Серед важливих питань говорили про роботу «Пунктів незламності». Юрій Крук нагадав, що «Пункти Незламності», створені за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, в них можна обігрітися, випити теплого чаю, зарядити свої телефони та відпочити.

✔️Керівництво військової районної адміністрації доручає керівникам громад Одеського району продовжити роботу щодо створенню додаткової кількості пунктів, а також акцентувала увагу на облаштуванні в них місць для людей з обмеженими можливостями.

✔️Крім того, Юрій Крук наголосив присутнім, що з метою визначення наявних людських мобілізаційних ресурсів та їх накопичення для забезпечення повного та якісного укомплектування Збройних Сил, Центрами комплектації та соціальної підтримки продовжуються заходи відповідно до мобілізаційних планів.

✔️По завершенні наради головуючий надав відповідні доручення та визначив завдання щодо їх першочергового вирішення.