Авангардівський селищний голова провів чергову нараду з головами робочих груп. Нарада пройшла в Пункті незламності ЖМ “Сьоме небо”

Авангардівський селищний голова провів чергову нараду з головами робочих груп. Нарада пройшла в Пункті незламності ЖМ “Сьоме небо”.

✅Наразі на території громади працюють 7 пунктів незламності. Розподілені між пунктами незламності товарно-матеріальні цінності (чай, кава, цукор та солодощі) є в кількості, достатній для забезпечення їх роботи орієнтовно протягом 2-х місяців. Потреби у закупівлі наразі немає.

Аби перебування людей у пунктах незламності було комфортним:

➡️запропоновано розробити правила поведінки громадян;

➡️ розмістити в пунктах незламності шахмати, шашки, настільні ігри, розмальовки та олівці для дітей.

✅Станом на 8 лютого 2023 року на території Авангардівської громади зареєстровано 3870 внутрішньо переміщених осіб, у т.ч. 612 дітей. З початку 2023 року:

➖ виплачено одноразову грошову допомогу мешканцям громади, мобілізованим на військову службу в кількості 14 осіб, на суму 420000 грн.

➖надано допомогу на лікування 1-му військовому на загальну суму 20 000 грн.

➖ отримано 48 заяв від осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяви про отримання компенсації витрат.

➡️ Доручено до кінця лютого забезпечити отримання, формування і видачу 300 санітарно-гігієнічних та 800 продуктових наборів для ВПО та жителів громади.

✅ Проведено обстеження об’єктів на території громади, що можуть бути використані за потребою для укриття населення, а також як об’єкти подвійного призначення.

➡️ доручено здійснити реєстрацію визначених за результатами об’їздів об’єктів на території населених пунктів громади, в яких можуть бути облаштовані найпростіші укриття та скласти орієнтовний кошторисний розрахунок вартості ремонтних робіт.