Сьогодні в Авангардівській Громаді урочисто зустріли нашого земляка, Ігоря Собко, який повернувся додому після полону

Сьогодні в Авангардівській Громаді урочисто зустріли нашого земляка, військовослужбовця Національної Гвардії України, Ігоря Собко, який повернувся додому після полону.

Ігор потрапив до списку 207 військових, яких було повернуто додому в рамках чергового обміну полоненими 31 січня 2024 року. Пройшовши фільтрацію, тривалий курс лікування і часткову реабілітацію наш Герой нарешті зміг обійняти своїх рідних.

Ігор, незважаючи на те, що за час полону пройшов всі кола пекла і має проблеми зі здоров’ям, вразив всіх своїм життєрадісним настроєм, щирим вболіванням за побратимів, які нині перебувають у полоні, непереборною вірою в перемогу і жагою до життя.

Чоловік зізнається, що сил та витримки в полоні йому додавали думки про сім’ю, підтримку якої він відчував навіть на відстані. Був переконаний, що обов’язково повернеться, адже мав їх всіх побачити та обійняти, зокрема сина, який в минулому році пішов до першого класу та донечку Єлізавету, яка народилася під час його полону.

Зустріч була дуже теплою та зворушливою. Не обійшлося без сліз, але це були вже сльози щастя. Бажаємо Ігорю якнайшвидше відновитися, адже його реабілітація ще триває, а їхній чудовій, дружній, незламній родині – злагоди, сил, благополуччя та побільше радісних подій.