Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський провів нараду з керівниками робочих груп та директорами комунальних підприємств.

🖇️Серед питань порядку денного були:

🔹26 квітня в усіх населених пуктах відбудуться толоки за участю працівників селищної ради, структурних підрозділів та комунальних підприємств.

Протягом квітня в рамках щорічної акції “За чисте довкілля” в населених пунктах проводиться комплекс заходів, спрямованих на покращення стану навколишнього середовища та благоустрій громади. На наступну нараду відповідальні мають надати звіт про проведену роботу.

🔹До свята Великодня Відділ соціального захисту населення вже сформував продуктові набори для родин загиблих захисників і всіх наших жителів віком від 75 років та розпочав видачу цих наборів.

🔹Продовжуємо співпрацю з благодійними організаціями для допомоги внутрішньо переміщеним особам. Наразі в ЦНАПі проводиться видача великих непродовольчих наборів від ГО “Десяте квітня”.

🔹 Продовжуємо роз’яснювальну роботу з мешканцями щодо реєстрації їх місця фактичного проживання та актуалізації даних в Реєстрі територіальної громади.

Нагадуємо, що з 26 січня набрав чинності Закон України, який дозволяє підвищити статус Авангарду на місто, а сіл Прилиманське та Нова Долина на селища, але для цього ключовим є чисельність зареєстрованих (прописаних) жителів населеного пункту.

🔹 Відділ внутрішнього моніторингу щоденно проводить роботу з підприємцями і власниками нерухомості щодо сплати податків. Проводиться смс-інформування із сумою податку та нагадуванням про своєчасну оплату.

🔹 Нарада пройшла в одному з укриттів Центру Безпеки Громадян, в якому був проведений ремонт і облаштовано необхідним.