Авангардівська селищна рада оголошує проведення щорічної акції «Готуємо дітей до школи»

Мета даного заходу – надання матеріальної допомоги на придбання шкільного приладдя дітям з багатодітних сімей, які зареєстровані та проживають на території Авангардівської громади та навчаються в закладах освіти в 2,3,4 класах.
До 16 серпня 2024 року триває збір необхідних документів.
Багатодітні родини з селища Авангард та з села Нова Долина надають копії документів до Відділу соціального захисту населення за адресою: селище Авангард, вул. Добрянського, 28.
Багатодітні родини з Хлібодарського та Радісного надають документи інспектору в старостаті за адресою: селище Хлібодарське, вул. Маяцька дорога, будинок 20.
Багатодітні родини з Прилиманського надають документи інспектору в старостаті за адресою: село Прилиманське, вул. Центральна, будинок 120.
Перелік документів для отримання матеріальної допомоги:
-копія паспорта заявника- одного з батьків;
-копія ідентифікаційного номера заявника;
-копія свідоцтва про народження дитини (дітей), на яку (яких) надається допомога;
-витяг з Реєстру територіальної громади, що підтверджує реєстрацію місця проживання дитини (дітей) або батьків в Авангардівській громаді;
-копію діючого посвідчення /довідки/ дитини з багатодітної сім’ї ( або батьків багатодітної сім’ї) , що підтверджує статус дитини (сім’ї);- інформацію з банківськими реквізитами для перерахування коштів на ім’я одного з батьків.
З собою мати оригінали документів.