Люди, які стоять на сторожі нашого життя і здоров’я!

Люди, які стоять на сторожі нашого життя і здоров’я!

Сьогодні в Україні відзначається – День медичного працівника.

Професія медика – це набагато більше ніж просто професія. Своїм життєвим покликанням вони обрали благородну справу – порятунок життя. Лікарі, медсестри, фельдшери, санітари – у кожного з вас особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров’я людини.

В колективі Авангардівська Амбулаторія працюють висококваліфіковані кадри, адже медперсанал медичних закладів нашої громади постійно проходить курси підвищення кваліфікації й завжди активно бере участь у різних семінарах, з метою вдосконалення професійних знань.

З нагоди свята Народний депутат України Сергій Колебошин відзначив подяками медиків Авангардівської амбулаторії.

Дякуємо всім медикам Авангардівської громади за вашу сумлінну працю, співчуття, доброзичливість до пацієнтів та відданість професії.

Окремо дякуємо медикам, які на передовій рятують наших воїнів, цілодобово надають допомогу пораненим бійцям, допомагають постраждалим від ворожих обстрілів, часто ціною свого життя і здоров’я.

Бажаємо усім працівникам медичної галузі доброго здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів та мирного неба! Дбаючи про здоров’я оточуючих, не забувайте берегти своє!