Відбулася чергова нарада з головами робочих груп та директорами комунальних підприємств

Сьогодні під керівництвом селищного голови Сергія Хрустовського відбулася чергова нарада з головами робочих груп та директорами комунальних підприємств.

Нарада пройшла на території КП «Хлібодарське виробниче управління житлово-комунального господарства».

Вужкг Хлібодарське надає послуги з водопостачання, водовідведення, теплопостачання, вивіз побутових відходів та прибирання прибудинкових територій.

Серед питань порядку денного були:

▶️ Постійний контроль за сплатою за комунальні послуги та місцевих податків і зборів. На жаль, наявна велика заборгованість за спожиті комунальні послуги по всім населеним пунктам громади.

▶️ Завершення капітального ремонту каналізаційної насосної станції в селищі Хлібодарське. Насосна станція обслуговує всю територію селищ Хлібодарського і Радісного. Старе обладнання станції вже виходило з ладу, провели заміну на нове та енергоефективне.

🖇️ Начальник Відділу освіти Ірина Солотинська повідомила:

▶️ 31 липня Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий відвідав заклади освіти в селищі Авангард. Укриття дитячого садочка «Мадагаскар» було відібране як топовий проект для прикладу (гарне співвідношення вартості та якості виконаних робіт) іншим громадам для будівництва «з нуля» подібного укриття на територї закладу дошкільної освіти. Наші працівники надали відео-презентацію і необхідні документи для реалізації проекту.

▶️ 12 серпня відкрились пришкільні табори від проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні» в яких мають змогу відпочити діти з родин військових, ВПО і малозабезпечених сімей громади.

▶️ В закладах освіти Авангардівської громади для учнів перші дзвоники пролунають 2 вересня.

Працюємо далі над розвитком нашої громади ! Віримо в ЗСУ і допомагаємо нашим військовим!