Приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Зробимо Україну чистою разом!» – під таким гаслом в цьому році Україна приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

Долучились до всесвітньої акції і всі колективи Авангардівської територіальної громади, щоб своїм прикладом привернути увагу до боротьби із сміттям у всьому світі.

Колектив селищної ради наводив порядок на спортивному майданчику, на якому через два тижні будуть проходити обласні спортивні ігри «Рухайся до Перемоги» на підтримку ЗСУ серед сільських, селищних громад Одещини.

Наші комунальні підприємства щодня прибирають територію Громади від несанкціонованих сміттєзвалищ, підтримують чистоту на вулицях і прибирають сміття з узбіч доріг, залишене учасниками дорожнього руху. ❗️Але чисто не там, де прибирають, а там де не смітять!

Тож давайте починати з себе і закликаємо: “Не проходьте повз сміття! Давайте дбати про чистоту та благоустрій наколо себе і нашої громади!”

З 2024 року Всесвітній день прибирання оголошено офіційним Днем ООН, який відзначається щорічно 20 вересня, і тепер його додано до календаря міжнародних днів і тижнів.

#worldcleanupday#letsdoitukraine