До Дня ментального здоров’я та Захисника і Захисниці України наша громада долучається до акції “В думках і в серці”

В Одесі пройде особлива виставка малюнків, створених сім’ями, які з нетерпінням чекають своїх рідних із фронту. Кожне ім’я Героя та Героїні буде голосно лунати з 10 по 14 жовтня 2024 року на головній прощі Одеси.

Якщо Ви теж чекаєте свою рідну людину з лав ЗСУ- приєднуйтесь до нас! Ми запрошуємо вас на зустріч для спільного малювання 04.10.2024 о 14:00.

Ми надаємо всі необхідні матеріали для малювання!

Місце зустрічі: селище Авангард, вул. Фруктова, буд. 9, комунальна установа “Центр надання соціальних послуг” Авангардівської селищної ради.

Для участі у заході заповніть гугл форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdehDj_4FQ–R78RxdAKQfd_AlauAnjtnbiv76K3SpU8h3pQ/viewform?fbclid=IwY2xjawFqIydleHRuA2FlbQIxMAABHetdVj0oFL7KKo3Au7GSJge1UNGVExNeZ8bUiewkxAePCnlhL2N_bSjLwQ_aem_aYck4VegkR-0AWnyT9IJYg

Всі подробиці можна дізнатися за телефоном 098 7857497

Давайте разом підтримаємо наших захисників, які так потребують нашої віри та підтримки. Щодня ваші чоловіки, сини, брати й батьки захищають нас від ракетних обстрілів і дронів, стримують ворога на передовій і не дозволяють йому зруйнувати наші домівки.

Нехай кожен малюнок стане символом нашої любові й вдячності, а кожне ім’я прозвучить на площі Одеси голосно й гордо!

КУ ЦНСП Авангардівської Селищної Ради