До уваги мешканців Авангардівської громади, які мають статус осіб з інвалідністю ІІ або  ІІІ групи!

До міжнародного дня осіб з інвалідністю Авангардівська селищна рада планує надати адресну матеріальну допомогу  особам з інвалідністю ІІ та ІІІ групи, які зареєстровані та проживають на території  Авангардівської громади.

Відділ соціального захисту населення Авангардівської селищної ради просить завчасно перевірити та за потребою оновити інформацію щодо наявності діючих підтверджуючих документів (копії паспорту, ідентифікаційного номеру, посвідчення, витягу з Реєстру територіальної громади, що підтверджує місце реєстрації) та банківських реквізитів для перерахування призначеної допомоги (навіть якщо ви вже надавали реквізити минулого року).

Прийом копій необхідних підтверджуючих документів розпочнеться  з 08 жовтня  та триватиме  до 15 листопада 2024 року.

Мешканці селища Авангард надають копії необхідних документів за адресою: с-ще Авангард, вул. Добрянського, 28, вхід з правого боку будівлі Будинку культури, Відділ соціальних послуг та соціального захисту населення. Довідки за телефоном (048)-797-25-31

Мешканці смт Хлібодарське, селища Радісне, с.Прилиманське та с. Нова Долина надають копії необхідних  документів в своїх старостатах.

Прохання до всіх мешканців громади:  проінформуйте про даний захід своїх знайомих, родичів, сусідів, які мають право на отримання даного виду допомоги, але не мають змоги ознайомитись з цим оголошенням.

Наголошуємо, що задля отримання будь якої матеріальної допомоги заявник повинен кожен  раз надавати актуальні банківські реквізити, тим самим підтверджуючи, що карта активна, діюча, що установа банку обслуговує ваш рахунок.