В Авангардівській громаді відбувся Форум серед громад-партнерів

20-21 червня в Авангардівській громаді відбувся Форум серед громад-партнерів на тему “Виклики та досягнення у сферах освіти, культури, спорту та соціальній сфері в умовах воєнного стану. Безпека в громаді. Проєктна діяльність”.

🖇️У заході взяли участь представники Ямпільської (Вінницька область), Коростенської (Житомирська область), Чорноморської, Березівської (Одеська область) міських, Слобожанської (Дніпропетровська область) селищної та Куяльницької (Одеська область) і Привільненської (Рівненської область) сільських громад.

🔹 «Перед громадами зараз стоїть багато нових викликів, які доводиться долати для розвитку у складних умовах. Обмін досвідом і наочні приклади – це дієвий інструмент для подальших дій з урахуванням можливих ризиків та їх успішного подолання» – зазначив селищний голова Сергій Хрустовський, відкриваючи Форум.

🔹 В рамках заходу керівники відділів та спеціалісти структурних підрозділів Авангардівської селищної ради поділилися здобутками, напрацюваннями та успіхами реалізованих проєктів, а також дізналися від присутніх колег із інших громад про їх досягнення та досвід у різних сферах.

🔹 Зустріч завершилася дружнім спілкуванням, обміном вражень, думок та пропозицій, зокрема зробити подібні заходи традиційними, адже вони об’єднують громади ще більше і допомагають рухатися вперед завдяки здобутому досвіду.

Слобожанська територіальна громадаПривільненська територіальна громадаЯмпільська міська рада Могилів-Подільського району Вінницької областіЧорноморська міська радаБерезівська міська радаКуяльницька сільська об’єднана територіальна громада