Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський і начальник Відділу капітального будівництва селищної ради Артем Сирітка приймають участь у форумі

2-й Lviv Urban Forum🇺🇦

Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський і начальник Відділу капітального будівництва селищної ради Артем Сирітка приймають участь у форумі, присвяченому темі відповідальності за розвиток і відновлення українських міст.

«Авангардівська громада має швидкий приріст жителів та усі підстави стати міською – а це нові можливості для просторового розвитку та нові складні завдання.

У нашій громаді не чекають на можливості, а створюють їх, ми готові працювати більше, рухатись швидше, приймати складні рішення, переймати найкращі практики і мудро їх застосовувати в місцевому контексті.

Тому, на сьогодні є важливим вивчення успішного досвіду просторового планування, співпраця між громадами у цьому напрямку та підтримка донорських організацій.» – селищний голова Сергій Хрустовський.

Протягом трьох днів свій досвід і знання представляють понад 30 спікерів, багато з яких мають загальносвітове визнання і відомі далеко поза межами свої професії.

Дякуємо організаторам за потужний захід, направлений на розвиток і відновлення українських міст. https://www.lvivurbanforum.org/