Будівництво адміністративно-господарських споруд комунального закладу «Центр безпеки громадян»

Відділом капітального будівництва Авангардівської селищної ради продовжуються будівельні роботи по об’єкту «Будівництво адміністративно-господарських споруд комунального закладу «Центр безпеки громадян» в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

21 серпня відбулась робоча зустріч з представниками технічної підтримки Європейського інвестиційного банку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, підрядної організації, технічного та авторського нагляду. Під час зустрічі обговорено хід будівництва, інженерно-технічні рішення, які виникли в наслідок будівельно-технологічних процесів та подальші плани направлені на завершення будівельних робіт по об’єкту будівництва.

Наразі на об’єкті будівництва вже виконано будівельні роботи щодо спорудження підвального приміщення, підлоги будівлі, стін першого поверху будівлі. Тривають роботи по монтажу перекриття першого поверху та спорудження стін другого.

Довідково. Згідно фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» загалом залучено 200 мільйонів євро, які скеровані на відновлення соціальної та критичної інфраструктури, об’єктів житлово-комунального господарства тощо.

Для нашої громади це перший проєкт, який фінансється за кошти Європейського інвестиційного банку, у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Реалізація даного проєкту дозволить збільшити потужності Центру безпеки громадян, що, в свою чергу, дасть можливість швидше реагувати на надзвичайні події на території громади.