Юнацька футбольна команда «Авангард» здобула Першість з футзалу до Дня захисників та захисниць України

Юнацька футбольна команда «Авангард» (тренер Валентин Росколодько) здобула Першість з футзалу до Дня захисників та захисниць України

Днями в спортивному комплексі «Слобожанській» Слобожанської територіальної громади Дніпропетровської області відбулася відкрита першість з футзалу, приурочена до Дня захисників та захисниць України.

У змаганнях взяли участь команди «Авангард» КДЮСШ “Авангард” ТГ, дитячо-юнацької спортивної школи Слобожанської селищної ради Дніпропетровської області, Синельниковської міської ради та Царичанської селищної ради «Енергетик» Слобожанської громади Харківської області, «Гірські леви» Широківської громади Запорізької області.

Протягом двох днів хлопці ⚽️ змагалися за першість з футзалу. Дні були насичені емоціями та переживаннями, жага до перемоги не згасала в очах жодного з учасників. Змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері, футболісти показали власний професіоналізм, командний дух та витривалість.

Цей захід став не лише спортивною подією, але й чудовою можливістю зміцнити дружні зв’язки між учасниками, які приїхали з різних куточків України.

В серпні 2023 року між Слобожанською та Авангардівською територіальними громадами було підписано Меморандум про співробітництво.

Дякуємо Слобожанській селищній раді за запрошення і гостинний прийом нашої команди.

🖇️ Інформація і фото від Слобожанська територіальна громада

и ещё 10