8 жовтня Віктору Леонтійовичу Добрянському виповнилося б 88 років…

Віктор Леонтійович був гарним господарником, видатним керівником, який випереджав свій час. Він залишив по собі добру пам`ять і серед тих, хто з ним працював, і тих, хто просто знав, що є такий керівник. За час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку і процвітання Овідіопольщини в цілому та Авангарду зокрема.

Професійний шлях Віктора Леонтійовича – це приклад відданості та гідності, любові до професії та рідної землі. Він жив улюбленою справою, був взірцем високого професіоналізму та непереборної сили духу.

Його ніколи не підводило почуття такту і гумору. Не хворів на «зіркову хворобу», за що мав неабияку повагу серед колег та земляків. Двері кабінету Віктора Леонтійовича Добрянського були відчинені для всіх, хто йшов з пропозиціями, проханнями чи за мудрою порадою. Дбаючи про загальну справу, він не нехтував проблемами й тих, хто поруч. Тож, не дивно, що і зараз Віктора Леонтійовича згадують лише добрими словами.

За свої професійні заслуги має безліч відзнак та нагород різного рівня.

І до сьогодні з великою повагою до цієї легендарної людини відносяться жителі Авангардівської громади. Віктору Леонтійовичу посмертно присвоєно звання «Почесного громадянина Авангардівської громади». На його честь в селищі Авангард названо вулицю, створено сквер, відкрито пам’ятник.

8 жовтня біля могили і пам`ятника Віктору Леонтійовичу завжди людно та багато квітів від рідних, друзів, близьких та вдячних авангардівців. Відтак, світлий спомин про нього житиме вічно у пам`яті всіх, хто працював з ним, хто знав, любив та поважав цю легендарну Людину.

Світлана Дідух