Спільна робота органів пробації та місцевого самоврядування

Система пробації передбачає роботу з правопорушниками без ізоляції їх від суспільства – надання їм соціальної та психологічної підтримки та допомоги. І, звісно, це нагляд і контроль.

З метою найбільш ефективної роботи з неповнолітнім суб’єктом пробації С., який перебуває на обліку Овідіопольського міськрайонного відділу, філія Державної установи «Центр пробації» в Одеській області плідно співпрацює зі спеціалістами відділу надання соціальних послуг та служби у справах дітей Авангардівської селищної ради.

Фахівцем відділу та спеціалістами Авангардівської громади регулярно проводяться профілактичні бесіди, соціально-виховна робота із неповнолітнім засудженим, з батьками неповнолітнього, надаються консультації правового, психологічного характеру, також направлені на вирішення питань медичного, соціально-економічного характеру.

Напередодні Дня захисту дітей, а також з нагоди дня народження неповнолітнього суб’єкта пробації С., його привітав представник Авангардівської ТГ – староста села Нова Долина Ковальов Костянтин Анатолійович, вручивши цінний подарунок – мобільний телефон.

Спільна робота органів пробації та місцевого самоврядування направлена на те, щоб допомогти змінити на краще життя не тільки підлітка, а життя цілої родини, що призведе до того, що наше суспільство стане кращим, мудрішим і щасливішим. Пробація Одещини