За підтримки Програми Європейського Союзу “U-LEAD з Європою” Авангардівський ЦНАП облаштовано необхідним меблевим та комп’ютерним обладнанням

В результаті співпраці Авангардівської Громади, яка пройшла конкурсний відбір та стала партнером Програми Європейського Союзу “U-LEAD з Європою”, протягом 2019-2020 років було розроблено комплексний підхід до створення системи надання адміністративних послуг в Авангардівській селищній територіальній громаді. Наприкінці 2020 та на початку 2021 року сучасне та комфортне приміщення Центру надання адміністративних послуг, збудоване за рахунок коштів місцевого бюджету, було облаштовано необхідним меблевим та комп’ютерним обладнанням, за підтримки “U-LEAD з Європою”.

Ідея створення ЦНАП та задум побудувати нового приміщення для Центру належала селищному голові Сергію Хрустовському.

Сьогодні наші партнери, які надали допомогу у створенні та модернізації ЦНАП: керівництво та представники Програми “U-LEAD з Європою”, а також заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Анастасія Боднар завітали до Авангарду з робочим візитом. Гості були задоволені побаченим, адже приміщення Авангардівського ЦНАПу й дійсно відповідає найсучаснішим вимогам сьогодення у питаннях надання якісних адміністративних послуг.

Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський, вітаючи гостей, зауважив, що функціонування належної системи доступу до адміністративних послуг є необхідною умовою для стійкого розвитку, і подякував нашим європейським партнерам, Програмі ” U-LEAD з Європою” за плідну співпрацю.

Відмітимо, що всі працівники Центру пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації та отримали відповідні сертифікати, які під час візиту дружньому колективу ЦНАП вручила керівник команди в Україні напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми ” U-LEAD з Європою” Ольга Глазунова.Програми Європейського Союзу “U-LEAD з Європою”