Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
1Назва предмета закупівліКапітальний ремонт дитячого майданчика по вулиці Артилерійська, смт. Хлібодарське, Біляївського району, Одеської області (за ДК 021:2015 код 45453000-7   Капітальний ремонт і реставрація). Ідентифікатор закупівлі UA-2021-08-26-017164-a
2Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівліРоботи мають бути виконані якісно, своєчасно, в повному обсязі. Учасник повинен в складі пропозиції документально гарантувати, що під час будівництва будуть застосовуватися заходи із захисту довкілля. Учасник торгів має право ознайомитись іншими документами, кресленнями, схемами щодо будівництва об’єкту за адресою замовника. Обладнання повинне відповідати вимогам Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки, затвердженого наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи № 110 від 01.03.2006 р. Учасник в складі пропозиції надає лист-гарантію про відповідність пропонованого ним предмету закупівлі вимогам вищевказаних Правил. Учасник торгів має право подати пропозиції, що містять матеріали та обладнання відмінні від зазначеного в технічний специфікації, в разі якщо ці матеріали та обладнання по своїм технічним та експлуатаційним характеристикам не гірші, ніж зазначені в специфікації.
3Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівліОчікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі наявної потреби та обсягів по капітальному ремонту дитячого майданчика за адресою: вул. Артилерійська, смт Хлібодарське Біляївського району Одеської області та  проектно-кошторисної документації, яка пройшла експертний висновок.
4Обґрунтування розміру бюджетного призначенняФінансування робіт Об’єкта здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету, згідно з Додатком «План фінансування робіт». Платіжні зобов’язання виникають при наявності відповідного бюджетного призначення (бюджетних асигнувань) та наявності коштів на рахунку Замовника. Календарний графік виконання робіт та План фінансування робіт може змінюватись під час дії Договору, на підставі зміни фінансових надходжень Замовника, шляхом укладання додаткових угод.