З Днем Підприємця!

День підприємця – своєрідна подяка, знак уваги до великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ, вирішенні нагальних соціально-економічних проблем. Адже, здійснюючи свою діяльність, підприємці не тільки вносять значний вклад у поповнення бюджетів усіх рівнів, а й допомагають вирішувати багато актуальних проблем громади: створюють нові робочі місця, забезпечують населення необхідними товарами і послугами, беруть участь у благодійних акціях.

??З нагоди відзначення Дня підприємця в медіа-центрі Авангардівського Будинку культури та відпочинку відбулась неофіційна зустріч представників бізнесу з керівництвом громади.

– Я знаю, як це не просто займатися підприємництвом, ризикувати, нести відповідальність за своїх працівників. Тож, хочу подякувати за Вашу роботу, за те, що своєчасно сплачуєте податки, наповнюючи бюджет громади! – наголосив у своїй промові Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський та зазначив, що місцева влада усіляко підтримує відповідальних підприємців, бізнесменів, які поважають Закон та не шкодять інтересам громади, і завжди готова до діалогу щодо ведення підприємницької діяльності в громаді та проблемних питань, які виникають під час роботи.

?? За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у зміцнення приватного сектору економіки, соціально-економічний розвиток громади, активну участь у суспільному житті та з нагоди Дня підприємця Подяками Авангардівської селищної ради були відзначені: Баришев Олександр Васильович (с. Прилиманське), Гуменко Дмитро Анатолійович Дмитрий Гуменко (с. Прилиманське), Доброва Тетяна Михайлівна Татьяна Доброва (с. Прилиманське), Нємова Оксана Григорівна (смт Хлібодарське), Прокопець Вадим Анатолійович (смт Хлібодарське), Родкін Дмитро Сергійович (с. Нова Долина), Смоляк Михайло Федорович (смт Авангард).??Шановні підприємці, дякуємо Вам за високий професіоналізм, відповідальність та сумлінну працю! Щиро бажаємо успіхів, реалізації всіх ідей та проєктів, впевненості у власних силах, надійних партнерів та подальшого процвітання!!!