Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Люди, які можуть поділитися мудрістю років ??

Жовтень починається з особливої дати: у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.?

Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни та праці, пенсіонерам, людям поважного віку за вагомий вклад у розвиток країни, нашої громади, за багаторічну, добросовісну працю, доброту та мудрість.??

Приємно відзначити, що багато літніх людей нашої громади, незважаючи на певні вікові проблеми зі здоров`ям, буденні турботи, беруть участь у патріотичному вихованні молоді, займаються творчістю та мистецтвом, є членами громадських організацій і мають активну громадську позицію.??

Тож, залишайтеся й надалі такими активними! Міцного Вам здоров`я та невичерпного оптимізму! Нехай осіння пора, в яку Ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!??

Наразі, в рамках Програми соціального захисту населення, що діє в громаді, ті, кому виповнилося 75 років та більше, до Дня людей похилого віку отримують щорічну матеріальну допомогу.