Молодь Авангардівської громади протягом 10 днів приймала участь в міжнародному німецько-українському молодіжному проекті.

Протягом 10 днів молодь Авангардівської та Привільненської громад, Києва, Берліна та Гамбурга стали однією великою кінематографічною Командою.

Проект створив умови для розвитку неформальної освіти молоді з акторській майстерності, налагодженню роботи в команді, раціональному використанні часу, спільному плануванню.

Учасники спробували свої сили в ролі акторів, режисерів, гримерів, декораторів, дизайнерів, помічників оператора!

Навчались роботі зі світлом та звуком під час зйомок. Зрозуміли, що робота в кіно та з кіно потребує велиииичезних зусиль. Поспілкувалися із молоддю з Руанди та обговорили основні моменти, труднощі та успіхи в реалізації аналогічного проекту у їхніх країні.

В ході перебування німецьких друзів на території України нам вдалося відвідали Дубенський замок, святкування Дня народження Молодава та мали можливість помилуватись краєвидами Привільненської громади під час зйомок.

Врешті решт, учасники проекту стали справжніми друзями та вже сьогодні планують подальші спільні креативні проекти.

Щиро дякуємо команді сценаристів, котрі протягом попереднього року думали і не спали плануючи та уявляючи кожну зі сцен – Ніка Якимюк , Наталя Смислова , Софія Панасюк , Юлія Слободянюк , Ангеліна Роїк

Дякуємо Громадське об’єднання “Агенція місцевого розвитку Дубенщини” та німецькій громадській організації “АВС Bildungs- und Tagungszentrum e.V” за таку неймовірну можливість взяти участь у міжнародному німецько-українському молодіжному проекті.