Довгоочікувана реконструкція ЗЗСО ” Новодолинський ліцей” Авангардівської селищної ради розпочалась!

Відділ капітального будівництва Авангардівської селищної ради отримав дозвіл на виконання будівельних робіт по Новодолинському ліцею, був підписаний договір та розпочато роботи.

? Підрядник ТОВ «Строй Імперія».На сьогоднішній день демонтовано крівлю та вхідну частину до будівлі, змонтовано та залито бетонний армопояс, що дасть можливість укріпити будівлю школи.

?У цьому році по плану заміна крівлі та реконструкція вхідної частини будівлі, яка буде додатковою зоною для відпочинку та активностей дітей.

?У 2022 році буде здійснено утеплення будівлі, відремонтовано спортивний зал із заміною покриття підлоги та благоустрій прилеглої території.

?Та ще приємнішою є звістка про те, що за допомогою народного депутату від нашого округу Сергей Колебошин вдалося виділити субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку на будівництво школи у розмірі 3,9 млн грн!

Які вже знаходяться на рахунку Відділу капітального будівництва та будуть спрямовані на будівельні роботи по школі у цьому році. Дякуємо Сергію Валерійовичу за цей вклад у реконструкцію Новодолинського ліцею.

?Роботи на будівельному майданчику проводяться без вихідних та у доволі хорошому темпі.