16 днів проти насильства

З 25 листопада по 10 грудня Авангардівська Громада долучається до Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”в рамках якої в кожному населеному пункті пройдуть інформаційно-просвітницькі заходи, де можна буде дізнатись більше про домашнє насильство, причини його виникнення та наслідки.

?25 листопада об 11:00 перед Центром культури та мистецтв в Авангарді розпочнеться створення “Маніфесту проти насильства”.

✋Це буде унікальний банер проти домашнього насильства, який створять жителі громади разом.

?29 листопада о 15:00 в медіа-центрі Будинку культури та мистецтв розпочнеться показ художнього фільму ?“Життя на продаж”.

?1 грудня о 15:00 в Центрі культури та мистецтв в Авангарді можна буде переглянути документальний фільм ?“Розірви коло” – про людей, які поряд з нами, і про те як домашнє насильство вплинуло на їх життя;

?3 грудня об 11:00 запрошуємо молодих хлопців та дівчат стати учасниками семінару☝️ “Торгівля людьми та трудова експлуатація”. Тут ви зможете дізнатись про речі, які допоможуть уникнути важких життєвих ситуацій під час пошуку роботи. Семінар відбудеться за адресою ?вул. Добрянського, 28, медіаціентр;

?7 грудня об 11:00 в приміщенні Авангардівської гімназії учнівська молодь громади зможе прийняти участь у семінарі-тренінгу на тему “Що таке домашнє насильство. Як захистити себе”;

?Протягом 16-ти днів буде проходити конкурс відеороликів на тему☝️ “Стереотипи про домашнє насильство”, 10 грудня о 10:00 на третьому поверсі Центру культури та мистецтв відбудеться демонстрація робіт та оголошення переможця конкурсу.

✔️Всі заходи відбуватимуться з вільним доступом, але з дотриманням обмежень викликаних розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19.