Авангард – попереду!

Авангардівська громада отримала дві відзнаки Міністерства розвитку громад та територій України у Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році, а саме:

?у номінації «Згуртованість громади» – диплом ІІ ступеня за практику «Молодь ініціюює будівництво скейт-парків у всіх населених пунктах Авангардівської територіальної громади»;

?у номінації «Реалізація проектів стратегічного розвитку» – диплом ІІ ступеня за практику «Інвестиції в майбутнє – дитячий садок «Мадагаскар», як успішна практика будівництва об’єкта соціальної інфраструктури при співфінансуванні з трьох джерел: державного, обласного та селищного бюджетів».

?Наша Громада вперше подала заявки на участь у цьому конкурсі і отримала нагороди у двох номінаціях із трьох!

?Цьогорічний конкурс є десятим. Організовується Мінрегіоном у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні»У Мінрегіоні нагородили 28 переможців конкурсу (цьогоріч на конкурс надійшло 112 заявок з усіх областей України) «Кращі практики місцевого самоврядування у 2021 році».

Це десятий конкурс, який міністерство проводить у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» вже багато років є платформою з поширення досвіду громад, які власною наполегливістю змінюють життя на краще. Приклад цих громад має надихати решту на реалізацію розвиткових проєктів. Адже ресурси є – сьогодні ми бачимо, що зросли не лише власні доходи, а й державна підтримка українських громад. Зокрема, цьогоріч планується додатково надати з державного бюджету 131 млрд грн на різні проєкти та програми», – звернувся до представників громад Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

? Церемонія нагородження ➡️https://fb.watch/a1L5sayqrK/

Публікація Мінрегіон➡️https://bit.ly/3H6Mq75