Повідомлення для осіб з інвалідністю про забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю запроваджує систему подання документів для отримання ТЗР через сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю». Відтепер особа з інвалідністю може не виходячи з дому подати документи необхідні для взяття на облік та забезпечення ТЗР через власний електронний кабінет.

Зазначений сервіс надає наступні переваги:

  • можливість подачі заяв про потребу в забезпечені ТЗР та пакету документів шляхом заповнення стандартизованих форм, прикріплення сканованих копій документів та підписання заяв електронним ключем;
  • можливість отримання через електронний кабінет повідомлень про результат розгляду заяви про забезпечення ТЗР та пакету документів;
  • надсилання/отримання інших документів та повідомлень до/з централізованого банку даних з проблем інвалідності.

Радимо скористатись новим сервісом!

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням https://msp.gov.ua, або на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

Ознайомитись з інструкцією користувача електронного кабінету особи та навчальним відео можна за посиланням https://msp.gov.ua/news/20999.html.

Додатково зазначаємо, що з порядком дій щодо забезпечення осіб з інвалідністю ТЗР можна ознайомитися на офіційному веб сайті Мінсоцполітики у розділі «Інвалідність», підрозділ «Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації»

Ознайомитись з інструкцією користувача кабінету особи з інвалідністю на веб-порталі централізованого банку даних з проблем інвалідності можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=lvrrpGOd438&t=66s

З питаннями можна звертатись до соціальних інспекторів у старостатах або до відділу соціальних послуг та соціального захисту населення за тел. 7972531.