Шановні громадяни! Будь ласка, зберігайте спокій! Керівництво громади, селищний голова Сергій Хрустовський і старости знаходяться на робочому місці і цілодобово координують дії.

Всі об’єкти життєзабезпечення Громади функціонують, адмінприміщення під цілодобовим чергуванням. У всіх населених пунктах забезпечено цілодобове патрулювання. Селищний голова Сергій Хрустовський постійно знаходиться на робочому місці і зайнятий забезпеченням спокою в нашій Громаді.

Головою воєнної адміністрації Одеської області призначений голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій гриневецький https://www.facebook.com/Serhii.Hrynevetskyi https://oda.odessa.gov.ua/ і він надає офіційні брифінги і доповідає про ситуацію в області!

Читайте офіційні сторінки Авангардівської Громади у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/avangard.xryst та телеграм https://t.me/Avangard_OTG. Там висвітлюється інформація з офіційних джерел.

Список сховищ громадян в Громаді

Зберігайте спокій, ситуація дуже напружена, але повністю контрольована Збройними силами України і Національною поліцією! Бережіть себе!

Кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки, які окупанти лишають на дорогах Шановні громадяни!Кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки, які окупанти лишають на дорогах. Можна сфотографувати точки та вони потраплять до єдиної бази на Google Maps. ? @ukraine_avanger_bothttps://t.me/UA_National_Police

Сигнал УВАГА ВСІМ: як звучать тривожні сирени та що робити в разі їх увімкнення.???Якщо ви почули звуки сирен, переривчасті гудки підприємств або звуки гучномовця, що тривають протягом кількох хвилин, це означає попереджувальний сигнал «УВАГА ВСІМ».

ЩО ТРЕБА РОБИТИ, ПОЧУВШИ ТАКИЙ СИГНАЛ?

Увімкнути радіо чи телебачення, щоб прослухати термінове повідомлення про можливу надзвичайну ситуацію. Зазвичай інформація передається протягом п’яти хвилин після звукового сигналу (сирен).

Прослухати звернення до населення.

Уважно продумати та виконати ті рекомендації, які будуть озвучені під час звернення.

Постаратися сповістити про почуте рідних, сусідів, знайомих. За необхідності слід надати їм допомогу.

ЗАЛИШАЙТЕ ТЕЛЕ- І РАДІОКАНАЛИ УВІМКНЕНИМИ ―ЧЕРЕЗ НИХ МОЖЕ НАДХОДИТИ ПОДАЛЬША ІНФОРМАЦІЯ

Міністерство оборони просить користувачів мережі не поширювати інформацію про пересування українських військ. Про це повідомили у пресслужбі міністерства. 

Українців просять не поширювати фото та відео у соціальних мережах. Пересування армії України повинно бути таємним. 

Передавайте інформацію про пересування ворожої техніки українським військовим або керівництву своїх населених пунктів, районів, областей!