13 серпня в смт Авангард пройшов турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Бориса Кифоренка.

Борис Кифоренко, полковник, командир 121 бригади зв,язку ЗСУ. Загинув смертю хоробрих 29 серпня 2014 року під час виходу з оточення поблизу м. Іловайськ.

Щорічний турнір був започаткований у Великодальницькій Громаді і цього року відбувся в смт Авангард – на полі переможців минулорічних змагань.
У турнірі взяли участь 8 команд.Результати:
? місце – команда Нацгвардії
?місце – команда смт Авангард
?місце – команда військової частини
Переможців нагороджено кубками і цінними подарунками, всі інші команди заохочувальними призами від Авангардівської селищної ради.

«Він віддав своє життя за нашу Україну! Заради пам‘яті наших захисників ми має здобути Перемогу та захищати Україну. Військові сьогодні мужньо боронять рідну землю, і нажаль є ті, які поклали за неї життя. Їхні імена назавжди залишаться в нашій пам’яті, про їх героїзм маємо знати і навчати нове покоління» – Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський.

«Борис Кифоренко був тісно пов’язаний з Великодальницькою, де проживав, і Авангардівською, де служив і похований. Тож обидві ТГ завжди спільно організовують турнір в його честь, вважаючи це за обов’язок. Герої нашої країни навіки в наших серцях. Ми повинні робити все для того, аби їх імена жили вічно. Боротьба Бориса Кифоренка завершилася. Але пам’ять про нього буде жити, і щороку на футбольному полі буде інша боротьба – за перехідний Кубок в його честь.» – Великодальницька ОТГ