Нові завдання для роботи Хабів визначили на щотижневій нараді в Авангардівській селищній раді

Нові завдання для роботи Хабів визначили на щотижневій нараді в Авангардівській селищній раді, серед ключового:
– продовжуємо роботу над облаштуванням в громаді укриттів;
– працюємо над щотижневим забезпеченням ВПО продуктовими наборами;
– налагоджуємо роботу з новими благодійними фондами та організаціями, які надають допомогу та підтримку, тим хто цього потребує.

Нагадаємо, що з перших днів війни для вирішення актуальних питань в громаді створено п’ять Хабів:

Так, аби люди, які втікають від жахіть війни могли знайти безпечний прихисток на території нашої громади щоденно працює Хаб з питань евакуації та тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб у період воєнного стану.

Турбуючись про фінансову підтримку переміщених осіб та ЗСУ невтомно працюють у Хабі з забезпечення отримання соціальних виплат внутрішньо переміщеними особами до громади у період воєнного стану, компенсацій, пов’язаних з їх розміщенням, допомог мобілізованим до Збройних сил України.

Шукають та залучають до громади гуманітарну допомогу працівники Хабу з питань волонтерства та гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, малозабезпеченим жителям громади, підрозділам Збройним силам України та територіальної оборони у період воєнного стану.

Для того, аби життя в громаді було комфортним докладає усіх зусиль Хаб з питань життєзабезпечення стабільної роботи об’єктів соціальної сфери, критичної інфраструктури та житлового фонду.

Ряд інших важливих доручень, співпрацюючи з військовим комісаріатом, виконує Хаб з питань військового обліку, бронювання та мобілізації військовозобов’язаних.

Робота Хабів під постійним контролем селищного голови Сергія Хрустовського.