Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський привітав працівників Відділу соціальних послуг та соціального захисту Громади

Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський привітав працівників Відділу соціальних послуг та соціального захисту Громади.

Щорічно в першу неділю листопада в Україні святкують День працівника соціальної сфери.

Соціальна підтримка – дуже відповідальна робота, яка щоденно потребує підтримки та уваги, теплого слова для кожного, хто звертається за допомогою. А після 24 лютого перед соціальною сферою постали нові виклики.

“Шановні працівники соціальної сфери, ваша робота і не була легкою, а в умовах воєнного часу стала ще складнішою. Дякую за ваші чуйні серця і готовність завжди надати підтримку тим, хто цього потребує. Станом на сьогодні в Громаді зареєстровані 3180 внутрішньо переміщених осіб, і першими, хто їм приходить на допомогу з питань оформленням довідок, розміщенням і забезпечення гуманітарної допомоги – це працівники соціального відділу. Бажаю міцного здоров’я, витримки у нелегкій роботі, нехай удача завжди супроводжує вас у всіх ваших справах, а в особистому житті хай буде багато хороших подій.”

За багаторічну плідну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, високий професіоналізм та з нагоди святкування професійного свята Дня працівника соціальної сфери України грамотою Авангардівського селищного голови нагороджені інспектори Відділу соціальних послуг та соціального захисту населення Авангардівської селищної ради Гладкова Світлана Леонідівна, Мислива Людмила Павлівна і Трохіна Наталія Василівнуа.

Почесною грамотою Одеської обласної ради за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Авангардівської територіальної громади, активну громадську позицію та ініціативність нагороджено Свищ Оксану Андріївну – заступника начальника Відділу соціальних послуг та соціального захисту населення Авангардівської селищної ради.

Почесною грамотою Одеської районної військової адміністрації за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, відповідальність, сумлінне виконання службових обов’язків нагороджені Тарица Наталія Олексіївна – начальник Служби у справах дітей і Шалашна Марина Іллівна – інспектор Відділу соціальних послуг та соціального захисту населення

В Громаді створені Відліл соціальних послуг та соціального захисту населення та Служба у справах дітей, які піклуються про наших жителів, надають підтримку і допомогу. Також для оперативного вирішення питань з підтримки внутрішньо переміщених осіб, волонтерства та гуманітарної допомоги створені робочі Групи Авангардівської селищної ради, в яких задіяні працівники різних відділів.

Всі разом працюємо злагоджено та долаємо труднощі.