Гордість Громади!

Гордість Громади!⚽️

Юний футболіст, 10-літній Дмитро Прокопенко, з смт Хлібодарське вступив до Академії футболу «Рух» в м. Львів, яка вважається однією з найкращих футбольних академій Європи! РУХ Львів. Офіційна сторінка

Дмитро ппочав займатись футболом з 5-ти років у ФК “Вікторія” (смт Авангард), тренер Валентин Росколодько.

З 2018 по 2020 захищав кольори ФК “Локомотив” (м. Одеса) у складі якого ставав чемпіоном України з футзалу серед дітей U-9, а також володарем призових місць турнірів Одеської області і України.

З 2020 по 2022 рік грав за КДЮСШ “Авангард” ТГ під керівництвом тренера Валентина Росколодька.

На літніх канікулах Дмитро взяв участь у Trendets Camp на базі футбольної Академії футболу «Рух» (м. Львів), де був відзначений селекціонерами дитячої спортивної школи, після чого йому запропонували пройти тестування для можливого подальшого навчання в Академії.

Відбір був серйозний. Упродовж десяти днів 350 дітей з усієї України проходили різні випробування: біг на 15 і 30м, стрибки з місця, психологічний тест та інше.

Завдяки своїй завзятості та цілеспрямованості, а також професійній роботі тренера КДЮСШ Авангард Валентина Росколодько, Дмитро успішно пройшов всі випробування і має можливість займатися футболом в одній із найкращих академій футболу.

Бажаємо нашому спортсмену впевненості в собі, великих можливостей і успіхів у підкоренні нових висот у спорті.