Безпека харчових продуктів

Наразі в Одеському (Овідіопольському) районі, відбуваються віялові відключення систем електропостачання, що, в свою чергу, впливає на виробництво та/або обіг харчових продуктів.

Операторам ринку, які проводять діяльність з обігу та виробництва харчових продуктів, що потребують дотримання температурного режиму обов’язкове зберігати харчові продукти з дотриманням температурних режимів. Це стосується як виробників так і складів, так і магазинів з роздрібної торгівлі харчовими продуктами.

Безпека населення у тому числі складається з безпеки тих харчових продуктів, які споживають люди. Тому Вам необхідно мати та використовувати генератори для безперебійного збереження харчового продукту, якщо Ви так само плануєте його подальшу реалізацію населенню. В разі недотримання температурних режимів до харчових продуктів, які цього потребують, Ви як відповідальні користувачі – повинні поступити з таким  харчовим продуктом, відповідно до вимог чинного Законодавства.

Інформацію про відключення системи електропостачання на вашій потужності, за адресою та номером будинку, можна дізнатися на сайті ДТЕК Одеські Електромережі за посиланням: https://www.dtek-oem.com.ua/ua/shutdowns