В смт Авангард відбулась селекторна нарада з керівниками районних військових адміністрацій та головами територіальних громад Одеського району

В смт Авангард відбулась селекторна нарада з керівниками районних військових адміністрацій та головами територіальних громад Одеського району за участю начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

✔️Під час наради було розглянуто ряд важливих питань, зокрема щодо стабілізації енергосистеми Одеської області силами ДТЕК і Укренерго та про стан підготовки, розгортання та облаштування “Пунктів незламності” та “Пунктів обігріву” в Одеській області.

✔️“На сьогоднішній день у нас ще застосовуються аварійні відключення. На графіки ми ще не вийшли. Доки не будуть відремонтовані та оновлені основні об’єкти енергетики області, на яких ще тривають роботи, вийти на зрозумілі графіки в ДТЕК технічно немає можливості, але є надія, що скоро ми матимемо графіки відключення світла. Складає їх та регулює компанія ДТЕК і якимось чином впливати на це, чи змінити ситуацію влада, в тому числі і на місцях, не в змозі, – наголосив начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

✔️Очільник районної військової адміністрації надав доручення підрозділам Національної поліції району по виявленню та притягненню до відповідальності провокаторів, які підбурюють населення до протиправних дій в зв’язку з аварійними заходами відключення електроенергії.

Фото Одеська районна державна адміністрація