Допомога Громадам в умовах воєнного стану

Зараз дуже складний час для нашої країни. Багато громад потребує допомоги. Розуміючи наскільки важливо допомагати в такі скрутні часи, Авангардівська селищна рада вже не в перший раз виділяє гроші на відновлення інфраструктури іншим громадам. В цей раз на черговій сесії під головуванням Сергія Хрустовського селищна рада виділила кошти на відновлення критичної інфраструктури та проведення поточного ремонту житлового фонду у розмірі по 250 тис. грн Нововоронцовській і Високопільській громадам Херсонської області.

Також підприємці з с. Прилиманське, родина Шрьодерів (“Престиж”) доставили на Херсонщину продукти і два потужних генератори. Один для станції швидкої допомоги м. Херсон, а другий для незламної Чорнобаївської сільської ради.

Гроші на допомогу зібрали жителі Німеччини, а родина Шрьодерів зайнялася покупкою і власноруч доставила вантаж з Німеччини до Херсону.

Про цю допомогу ми дізнались від Херсонських колег, які висловлюють щиру подяку нашим жителям.

Знаємо, що родина Шрьодер з самого початку повномасштабного вторгнення збирає і доставляє гуманітарний вантаж з-за кордону у постраждалі області України. Але про це не афішують. А ми хочемо, щоб Громада знала, що має таких жителів та можливо хтось долучиться до збору чергового гуманітарного вантажу.

Разом наближаємо нашу Перемогу! Дякуємо всім, хто долучається – з такою підтримкою добру не залишиться нічого, як перемогти!

Слава Україні!🇺🇦