10 січня в смт Авангард відбулась селекторна нарада з керівниками районних військових адміністрацій та головами територіальних громад Одеського району під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

10 січня в смт Авангард відбулась селекторна нарада за участю начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука з керівниками районних військових адміністрацій та головами територіальних громад Одеського району під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

Під час наради було розглянуто ряд важливих питань, в тому числі:

– про хід відновлення пошкоджених об’єктів внаслідок збройної агресії російської федерації;

– про заходи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури; про розгортання додаткових Пунктів Незламності на території Одеської області.

“Ми щодня працюємо над збільшенням кількості Пунктів Незламності, зокрема готуємо, так звані, “сплячі” Пункти Незламності, які у випадку екстреної ситуації одразу почнуть функціонувати та приймати громадян. Адже за нашою інформацією ворог планує нові удари по об’єктах критичної інфраструктури, до яких ми маємо бути готовими”, – наголосив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Фото Одеська районна державна адміністрація.