Профілактичний рейд з метою попередження порушення прав дітей

З метою попередження порушення прав дітей 08 лютого 2023 року Службою у справах дітей спільно з представниками ювенальної превенції Одеського РУП № 2 проведено профілактичний рейд на території смт Авангард та села Нова Долина.

Під час проведення рейду були відвідані діти, стосовно яких надійшли повідомлення про вчинення правопорушень щодо них. Проведено роботу з приводу встановлення причин скоєння правопорушень та недопущення повторних випадків.

Також працівники поліції та Служби у справах дітей завітали до ліцею. З учнями проведено профілактичну бесіду щодо відповідності за власні вчинки, недопущення вживання слабоалкогольних, алкогольних та тютюнових виробів.

З батьками дитини, яка систематично пропускає навчання, проведено індивідуальну бесіду за місцем проживання щодо забезпечення умов для здобуття неповнолітнім загальної середньої освіти.

Шановні батьки! Саме на Вас покладається обов’язок дбати про фізичне і психічне здоров’я дитини, сприяти розвитку її здібностей, формувати навички здорового способу життя. Будьте відповідальними.