Рік Незламності! Звернення Сергія Хрустовського

Дев’ятий рік в Україні триває війна. І сьогодні минає рік з моменту повномасштабного вторгнення російської армії в нашу країну.

24 лютого 2022 року змінилось життя кожного з нас. Мільйони українців зробили свій вибір, обравши не білий, а жовто-блакитний прапор, не втечу, а боротьбу з нахабним окупантом, який зазіхнув на нашу незалежність, наше мирне і спокійне життя.

За цей час Збройні сили України стали однією з найпотужніших та найбільш мотивованих армій світу. А всі ми – надійним тилом та опорою для наших відважних воїнів, усвідомивши, що наша потужна зброя – це єдність.

Демократичний світ не здригнувся і об’єднався довкола України. Війна росії проти України – злочин проти людяності та росія має відповісти за це!

У великій війні немає маленьких справ. Сьогодні кожен із нас – борець. Кожен із нас – фронт. Кожен із нас – основа оборони.

Ми не перестаємо дивувати увесь світ: своєю жагою до життя, оптимізмом і незламністю, а ще звитягою, мужністю і героїзмом, які щодня на полі бою демонструють наші захисники і захисниці.

Наша боротьба триває, і зараз, як ніколи, маємо стояти пліч-о-пліч, аби не дати ворогу зламати наш бойовий дух та волю.

Стійкості та мужності всім нам! Віримо в нашу перемогу, бо ми – незламна нація незламної країни! Україна Переможе🇺🇦 Ми Переможемо 💪

Селищний голова Сергій ХРУСТОВСЬКИЙ