22 травня делегація з Авангарду привітала місто-побратима Криково Республіки Молдова з храмовим святом,

22 травня делегація з Авангарду завітала до мальовничого міста-побратима Криково Республіки Молдова, щоб разом відзначити його храмове свято, побажати розвитку та процвітання місту, радості та щастя для усіх мешканців.

Зв’язки дружби та співпраці між Авангардом та Криково тривають уже майже 11 років, а цей візит став ще одним підтвердженням сильних побратимських зв’язків, які з початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну тільки зміцніли, адже у цьому містечку знайшли прихисток близько сотні українських сімей, у тому числі і з Авангарду. З першого дня війни Молдова засуджує агресію росії проти України та підтримує наш народ у боротьбі з ворогом.

Знаково, що напередодні, 21 травня, десятки тисяч гордих громадян Молдови вийшли на вулиці, щоб виразити ще раз свою підтримку курсу на євроінтеграцію. Ця масова акція, відома як “Європейська Молдова”, стала справжнім знаком єдності і визнанням прагнень народу до зближення з Європейським Союзом. Україна та Авангардівська громада віддані європейському вектору розвитку та активно підтримують жителів Молдови у їхньому прагненні до євроінтеграції.

Цей візит став символом дружби та взаємної підтримки. Ми віримо, що наші побратимські зв’язки продовжуватимуть зміцнюватись і розквітати, сприяючи взаємному розвитку та благополуччю наших міст та жителів.