Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – «Про затвердженняПоложення про надання платних послуг Комунальним некомерційнимпідприємством «Авангардівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Авангардівської селищної ради та затвердження переліку тарифів на платні медичні послуги КНП «Авангардівська АЗПСМ», які невходять до програми медичних гарантій та не оплачуються Національноюслужбою здоров’я України»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності Авангардівська селищної рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу Проєкту рішення Авангардівської селищної ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг Комунальним некомерційним підприємством «Авангардівська амбулаторія загальної практикисімейної медицини» Авангардівської селищної ради та затвердження переліку та тарифів на платні медичні послуги КНП «Авангардівська АЗПСМ», які не входять до програми медичних гарантій та не оплачуються Національною службою
здоров’я України». Розробник проекту – директор КНП «Авангардівська АЗПСМ» Климчук Олександр Миколайович.
Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань в місячний термін розробником проекту – директором Комунального некомерційного підприємства «Авангардівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини»
Авангардівської селищної ради (поштова адреса: 67806, Одеська область, Одеський район, смт. Авангард, вул. Фруктова, буд. 7, тел. (067) 569-43-49, електронна адреса: avangardazpsm@ukr.net).
Крім того, з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 67806, Одеська область, Одеський район, смт. Авангард, вул. Фруктова, буд. 7, а також на офіційній веб-сторінці Авангардівської селищної ради – https://avangard.od.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».