Оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КУ “Центр надання соціальних послуг” Авангардівської селищної ради

На підставі Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Закону України «Про соціальні послуги», відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», на виконання рішення Авангардівської селищної ради  від 08.12.2023 року № 2384-VIII «Про створення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Авангардівської селищної ради», від 15.03.2024 р. № 2621-VIII «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника Комунальної установи «Центр надання адміністративних послуг» Авангардівської селищної ради»,  від 15.03.2024 р. № 2622-VIII «Про конкурс на посаду керівника Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Авангардівської селищної ради» виникли підстави проведення конкурсу на займання посади керівника даної комунальної установи.

Юридична адреса Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Авангардівської селищної ради (КУ «ЦНСП»): Одеська область, Одеський район, селище Авангард, вул. Добрянського, 30.

Основний напрямок діяльності установи: надання соціальних послуг мешканцям Авангардівської громади.

Посада: Директор Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Авангардівської селищної ради.

Оплата праці проводиться відповідно до наказу Міністерства соціальної політики від 18.05.2015р. № 526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування, закладів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» із змінами, Наказу Міністерства праці та соціальної політики України Міністерства охорони здоров’я від 05.10.2005р. № 308/119 «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення».

Тривалість щорічної основної відпустки – 24 календарних дні, тривалість додаткових, соціальних оплачуваних відпусток – згідно законодавству. Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі посадового окладу (під час надання щорічної основної відпустки), за заявою працівника надається виплата матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань у розмірі, передбаченому у штатному розписі. Установа має підключення до мережі Інтернет. В установі наявні меблі, ноутбуки, копіювально-розмножувальна техніка, побутова техніка.

Період подання  документів для участі у конкурсі: з 19.03.2024 року по 29.03.2024 року до 15.00 год. (включно).

        Адреса, за якою приймаються документи: 67806, Одеська область, Одеський район, селище Авангард, вул. Добрянського, 28, 1 поверх, Відділ соціального захисту населення Авангардівської селищної ради, подаються особисто або надсилаються поштою. Документи можуть надсилатися на електронну адресу Відділу соціального захисту населення Авангардівської селищної ради avangardsoc@ukr.net

        Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи :

1) заяву про участь у конкурсі за формою, визначеною у додатку;

2) належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

3) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

4) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

5) довідку про відсутність судимості;

6) перспективний план розвитку КУ «ЦНСП».

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів, передбачених цим пунктом, лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

          Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність подання інформації.

          Особа не допускається до участі у відборі кандидатів на посаду керівника КУ «ЦНСП» Авангардівської селищної ради у разі подання неповного пакету документів, у разі невідповідності кваліфікаційним вимогам до кандидата на посаду, у разі наявності судимості та/або заборони займатися певними видами діяльності.

          Усі зацікавлені особи можуть подати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту Відділу соціального захисту населення Авангардівської селищної ради Одеського району Одеської області (e-mail: avangardsoc@ukr.net), які передаються конкурсній комісії.

   Кваліфікаційні вимоги до претендента: вища освіта, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Дата і місце проведення конкурсу: 04 квітня 2024 року  67806, Одеська область, Одеський район, селище Авангард, вул. Добрянського, 28, 1 поверх, Відділ соціального захисту населення Авангардівської селищної ради.

Дата початку формування конкурсної комісії – 19 березня 2024 року.

Конкурсна комісія формується з представників:

1) Органу управління;

2) уповноважених органів у сфері надання соціальних послуг;

3) отримувачів соціальних послуг;

4) надавачів соціальних послуг;

5) об’єднань отримувачів соціальних послуг.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

1) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

2) є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи Органу управління;

3) є членом трудового колективу закладу культури на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Дата закінчення формування конкурсної комісії – 29 березня 2024 року.

Тривалість конкурсу не може перевищувати 30 календарних днів. Початком конкурсу вважається дата оприлюднення оголошення про проведення конкурсу. (з 15.03.2024р до 14.04.2024р.).

Уповноважена особа із надання інформації про конкурс та приймання документів для участі в конкурсі:

         Дерлі Жанна Георгіївна – начальник Відділу соціального захисту населення Авангардівської селищної ради Одеського району Одеської області, тел. 7972531, e-mail: avangardsoc@ukr.net.

ФОРМА заяви претендента на участь у конкурсі