Начальник Відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунального майна Авангардівської селищної ради Артем Сирітка взяв участь у форумі RECOVERY CONSTRUCTION FORUM UKRAINE

Цей майданчик об’єднує представників влади разом з будівельною спільнотою для обговорення поточних викликів галузі, а також ефективної координації зусиль щодо відбудови України:

🔹Піднімалися нагальні питання пріоритетів відбудови критичної інфраструктури, державної підтримки та нові можливості для громад щодо продовження процесу відбудови та залучення міжнародних партнерів.

🔸Реальні практики місцевого самоврядування, територіальні громади яких постраждали під час окупації, ділились своїм досвідом по відновленню житлових та соціальних обʼєктів.

🔹Мали можливість поспілкуватися із головою Державна інспекція архітектури та містобудування України Олександром Новицьким про реформування структури органів представництва державної архітектурної інспекції на місцях, у Авангардівській територіальній громаді в часності.

🔸Обговорили перспективні проєкти будівництва соціальних та інфраструктурних об’єктів Авангардівської громади із Виконавчим директором Всеукраїнська асоціація громадIvan Slobodianyk .