До уваги!!!

До уваги органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій Одеського району Одеської області!

Одеській районній державній (військовій) адміністрації Одеської області стали відомі факти поширення невстановленими особами серед суб’єктів господарювання району листів за підписом начебто голови (начальника) Одеської районної державної (військової) адміністрації Одеської області Олександра ГРИНЧАКА, які містять прохання щодо участі у програмі гуманітарної допомоги Збройним Силам України шляхом надання фінансової допомоги та посилання на розрахунковий рахунок з вказаним ІПН отримувача та зазначенням платежу “одноразова фінансова допомога”, наголошуючи на тому, що такі дії узгоджено з Президентом України.

У зв’язку з вищезазначеним,

Одеська районна державна (військова) адміністрація Одеської області повідомляє,

що не має відношення до таких листів, ніколи не поширювала подібної інформації ні у паперовій, ні в електронній формі. Бланк та реєстраційний номер зазначених листів не співпадає з офіційним бланком та нумерацією вихідної документації Одеської районної державної (військової) адміністрації Одеської області.

Додатково інформуємо, що:

– актуальна інформація про діяльність Одеської районної державної (військової) адміністрації Одеської області оприлюднюється на її офіційному веб сайті: https://odrda.od.gov.ua/

– офіційні листи Одеська районна державна (військова) адміністрація Одеської області направляє з електронної адреси od.rda@od.gov.ua.

Голова

Начальник Олександр ГРИНЧАК