З Днем селища Авангард!

Шановні авангардівці, прийміть вітання з нагоди Дня нашого селища!

Це спільне свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав на постійне чи тимчасове проживання, хто писав і пише його історію. Наразі сьогодні ми з вами є творцями та свідками нової сторінки історії нашого селища, яке претендує на статус міста.

І я вірю, що в наступному році Авангард відзначатиме свій День народження у новому статусі, а це нові можливості та перспективи для усіх нас. А поки що продовжуємо працювати заради спільної мети – Перемоги України.

У ці непрості для нашої країни часи нам дуже важливо бути єдиною, згуртованою родиною, вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. Адже від нашої єдності, працьовитості, прагнення зробити наше селище кращим залежить майбутнє наших дітей – нашого величного майбутнього 💙💛

На жаль, ворог позбавив нас можливості жити звичним життям. Підтримуємо наших незламних воїнів, віримо, що незабаром наші захисники і захисниці повернуться додому з довгоочікуваною Перемогою! Сил усім нам, витримки, наснаги, віри та мудрості.

Селищний голова Сергій Хрустовський