В Авангарді на території житлового містечка “ARTVILLE” урочисто відкрито нове приміщення Авангардівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини

Нове приміщення з ремонтом для філії селищної амбулаторії надав забудовник житлового містечка «ARTVILLE» – інвестиційно-девелопорський холдинг ZEZMAN.

«Попри складні умови воєнного стану, Авангардівська Громада розвивається, відкриваються нові установи і заклади. У співпраці із місцевим бізнесом маємо взаєморозуміння та спільну мету створювати комфортні умови та доступність соціальної інфраструктури для наших мешканців. І відкриття вже 6-ї філії амбулаторії на території житлового містечка «ARTVILLE» гарний цьому приклад.»- зазначив у вітальному слові Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський.

14 червня СЕО ZEZMAN Holding Борис Голденштейн урочисто передав ключі і сертифікат на приміщення, площею 133 кв.м, селищному голові Сергію Хрустовському.

Від Громади оснащили амбулаторію меблями та обладнанням. Наразі триває процедура отримання ліцензії і набір персоналу, після чого філія Авангардівської амбулаторії розпочне надання медичних послуг мешканцям житлового містечка «ARTVILLE».

Також, Авангардівська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини отримала новий сучасний електромобіль MG4 Electric від Міністерство охорони здоров’я України.

Автомобіль буде використовуватись для забезпечення функціонування медичних закладів по всій Громаді.

Міністерство охорони здоров’я в межах спільного проєкту зі Світовим банком «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (Heal Ukraine) закупило для 20 областей 75 автомобілів MG4 Electric.