Авангардівський селищний голова провів нараду з головами робочих груп з забезпечення оперативного вирішення питань, пов’язаних з функціонуванням Авангардівської селищної ради, наданням послуг населенню та життєзабезпечення в умовах правового режиму воєнного стану

Авангардівський селищний голова провів нараду з головами робочих груп з забезпечення оперативного вирішення питань, пов’язаних з функціонуванням Авангардівської селищної ради, наданням послуг населенню та життєзабезпечення в умовах правового режиму воєнного стану.

Сьогодні розглянули такі питання: про завершення формування 2000 спільних продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб та незахищених верств населення громади, поповнення запасів продовольчого резерву, продовження ремонту укриттів та їх виїзні обстеження, зміни в порядку компенсації на комунальні послуги, пов’язані з розміщенням ВПО, економію споживання електроенергії, інтерактивні заняття для соціально-психологічної реабілітації дітей ВПО у рамках проєкту “Сонячне дитинство”, роботу мовного хабу “Говори українською вільно”, та інші питання.

Наше завдання сьогодні – забезпечити безпеку жителів громади та підтримати людей, які знайшли тут тимчасовий прихисток, рятуючись від жахіть війни. Тому працюємо з максимальною віддачею. Всі напрямки роботи під постійним контролем! – наголосив голова громади.