В Громаді проводиться видача продуктових наборів, призначених для мешканців громади, які належать до соціально вразливих груп та 200 наборів – для внутрішньо переміщених осіб

В Громаді проводиться видача продуктових наборів, призначених для мешканців громади, які належать до соціально вразливих груп та 200 наборів – для внутрішньо переміщених осіб.

За дорученнням селищного голови, за результатами засідання робочих груп, на виконання протоколу селекторної наради із головами районних координаційних гуманітарних штабів та відповідальними за цей напрямок представниками територіальних громад Одеської області від 9 вересня 2022 року, 15 вересня 2022 року у співпраці з Координаційним гуманітарним штабом Одеської районної військової адміністрації надіслано клопотання з визначенням потреб жителів Авангардівської селищної територіальної громади та внутрішньо переміщених осіб у «Спільних продуктових наборах».

Потребу визначено у кількості 2000 продуктових наборах, з яких – 1800 наборів призначені для мешканців громади, які належать до соціально вразливих груп, та 200 наборів – для внутрішньо переміщених осіб.

Під час чергового засідання робочих груп, селищний голова наголосив на необхідності оперативного формування спільних продуктових наборів та забезпечення їх роздачі населенню громади та ВПО. Зокрема, для жителів Нової Долини має бути першочергово сформовано 168 наборів, для Хлібодарського 332, для Прилиманського – 539 та для Авангарду – 494, для ВПО – 200 наборів.

Запропонований склад набору:

  1. Рис – 7.5 кг.
  2. Олія – 1 пл.
  3. Мука – 5 кг.
  4. Горох – 2 кг.
  5. Крупа кукурудзяна – 1 кг.
  6. Цукор – 1 кг.
  7. Буряк консервований – 1 шт.
  8. Сало/колбаса -1 шт.
  9. Цукерки – 1 кг.
  10.  Коробка.

1 листопада отримано гофротару для упакування проднаборів. Питання на постійному контролі.