Інженерно-технологічний інститут «Біотехніка» Національної академії аграрних наук України святкує 50-річчя з дня заснування

Інженерно-технологічний інститут «Біотехніка» Національної академії аграрних наук України, розташований в селищі Хлібодарське Авангардівської Громади, святкує 50-річчя з дня заснування.

?Щиро вітаємо колектив Інституту та бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, життєвої енергії, нових досягнень і щедрих ужинків на науковій ниві!

??Сьогодні Ити Биотехника Наан – це єдина наукова установа в Україні з науково-технічного забезпечення масового розведення комах та малотоннажного виробництва мікробіопрепаратів для біологічного захисту рослин, який є найважливішим компонентом екологізації землеробства і повинен стати пріоритетом в розвитку сільського господарства України.

➡️https://biotekhnika.od.ua/…/entomolohichni-preparaty

Інститут має більше 3️⃣0️⃣ авторських свідоцтв, 2️⃣0️⃣ патентів, 6️⃣0️⃣0️⃣ наукових публікацій та єдину в Україні Колекцію культур мікроорганізмів для засобів захисту рослин, яка налічує понад 120 штамів мікроорганізмів (бактерій і грибів).